Helmikuun Vadelmalive

Vadelma ry:n VadelmAlive ’Kellarista museoon’ -lähetys PE 12.2. klo 19-22: Livemiksatussa lähetyksessä nähdään taltiointi Helsingin kaupunginmuseolla marraskuussa streamatulta Vadelmaklubilta, sekä kuvakooste Tiloissa – Omaehtoisia musiikin paikkoja Helsingissä -näyttelyn Vadelman näyttelyhuoneen yhteismaalaamisesta.

Vadelmaklubi-livestreamissa esiintyivät marraskuussa Musa Dwarf, Dynamic Duo, Samuel Leminen sekä VJ:t Noaidi ja Kosmas. Lähetysisäntänä toimi Eero Yli-Vakkuri. Tapahtuma oli osa kaupunginmuseon Tiloissa-näyttelyn ohjelmaa. Tapahtuman tuotti Visuaalisen taiteen ja elävän musiikin yhdistys Vadelma ry yhdessä Helsingin kaupunginmuseon kanssa.

Lisäksi helmikuun Vadelmalivessä nähdään arkistotallenteita Lönnrotinkadun Vadelmakellarista, kesäisiä muistoja Alppipuiston VadelmaFesteiltä sekä yllätyksiä ja underground henkeä. UGH!

Visuaalisen taiteen ja elävän musiikin yhdistys Vadelma ry on Helsingissä syksyllä 2004 perustettu yleishyödyllinen kulttuuriyhdistys. Vadelma palvelee jäsenistöään tarjoamalla tiloja ja tilaisuuksia visuaalisen ja audiovisuaalisen taiteen, performanssin, musiikin ja äänitaiteen tekemiseen, esittämiseen ja julkaisemiseen.

Kuinka saat jutut pyörimään:
Astu kahvilaan ja paina play:ta ikkunasta… jos se ei toimi, lähetys ei ole vielä alkanut 😃
Voit jutella lähetysikkunan alla olevassa chatissa muiden kanssa reaaliaikaisesti.