info

VADELMAlive.net on kotikutoinen ja vapaa kulttuuritila verkossa, jossa kohdataan perjantai-iltaisin noin kerran kuukaudessa. Ensimmäiset lähetykset lähetettiin kesällä 2020.

VADELMAlive tarjoaa lähetyksissään elävää musiikkia, äänitaidetta, animaatioita, performansseja, tapahtumataltiointeja, VJ-visuaaleja, elokuvia, sanataidetta, haastatteluja ja musiikkivideoita. Kaikki elementit kokeellisesti ja orgaanisesti yhteen miksattuna suorassa lähetyksessä.

Yleisöllä on mahdollisuus tukea esiintyviä taiteilijoita ostamalla levyjä tai muita fanituotteita, tai laittamalla rahaa hattuun. Kahvilan puolella voit keskustella muiden läsnäolijoiden kanssa.

Portaali toteutetaan mahdollisimman pitkälle kokonaan avoimen lähdekoodin ohjelmistoja hyödyntäen ja pyrkii pitkällä tähtäimellä olemaan vapaa internetiä hallitsevien kaupallisten jättiyritysten palveluista. Toistaiseksi lähetykset on tehty Amazonin Twitch ja Googlen Youtube palveluja hyödyntäen, koska vapaat kanavat eivät vielä ole osoittautuneet toimiviksi. Työtä siis vapauden saavuttamiseksi on tehtävänä. Ja koska omaehtoinen media kuuluu kaikille, tulemme jakamaan osaamisemme siitä kiinnostuneille. Mukaan tekijäksi voi tulla!

Julkaisemme vadelmalivessä vain sellaista aineistoa, jonka julkaisuun olemme saaneet tekijältä/esittäjältä luvan tai joka muutoin voidaan katsoa kaikkien yhteiseksi omaisuudeksi (commons / public domain).

Emme yritä taloudellisesti hyötyä musiikista tai täällä esitettävästä taiteesta, vaan nöyrä toiveemme on, että pystyisimme vadelmalive.net alustan tarjoamalla tukemaan marginaalisia artisteja sekä omaehtoista luovaa kulttuuritoimintaa.

VADELMAlive.net sivustoon tuottaa elävää musiikki ja taide -sisältöä Visuaalisen taiteen ja elävän musiikin yhdistys Vadelma ry

Yhteistyössä Korppiradio.net ja M2Hz.tv.

Sivustoa kehitetään edelleen resurssien puitteissa.